Covid-19/Corona; aangepaste spelregels.

Het is binnen de richtlijnen van het RIVM toegestaan scholing te laten plaatsvinden, mits onderling anderhalve meter afstand gewaarborgd wordt. We kunnen weer klassikaal opleiden! Bijeenkomsten vinden inmiddels weer op locatie plaats, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen.

Dat houdt het volgende in:

We werken met kleinere groepen dan voorheen, zodat we onderling voldoende afstand kunnen bewaren. De lesruimte is dusdanig ingericht dat dit ook kan. Tijdens de bijeenkomst hanteren we zoveel mogelijk vaste looproutes en zitplaatsen. Onze trainingslocaties zijn voorzien van desinfectiemiddel.

Bij scholing en training waarbij een afstand van 1,5 meter lastig is, voorzien wij deelnemers van handschoenen en mondkapje. Oefenmateriaal wordt na gebruik grondig gereinigd.

We heten je graag welkom!
We willen je wel vragen met onderstaande rekening te houden:

Deelnemers: deelnemers zijn niet eerder dan 10 minuten van te voren bij ons op de locatie aanwezig.

Alle aanwezigen: handen wassen/desinfecteren voor aanvang, niet langer dan 10 minuten na de training blijven, gepaste afstand behouden, niezen en hoesten in de elleboog en vaste zitplekken aanhouden. Zorg dat je voor, tijdens en na de training onderling 1,5 meter afstand houdt.

De trainer: Wanneer een trainer zelf klachten heeft wordt deze vervangen of wordt de training verplaatst.

In de lijn van RIVM doen wij een vriendelijk, maar dringend verzoek : heb je verkoudheidsklachten en/of koorts (boven 38 graden): zie af van deelname, blijf thuis.