Nieuws

workshops SPOT

De komende tijd mogen wij voor Vereniging SPOT (organisatie voor thuis- en woonzorg) een tweetal workshops omtrent fysieke belasting in de zorg verzorgen.
Belastbaarheid in balans is het uitgangspunt.

Lees meer

Masterclasses KPMZ

Mantelzorgers zijn onmisbaar! Als zorgprofessional kan je veel leren over de cliënt wanneer je aandacht hebt voor de mantelzorger.

Dit najaar organiseren wij samen met MEE&DeWering en het Kennisplatform Mantelzorg West-Friesland een achttal masterclasses rondom dit thema.

Meer aandacht voor mantelzorgers door zorgprofessionals

Lees meer

samenwerking Heemz.org

Voor Heemz.org verzorgen wij een meerjarig opleidingsplan.
Het Heemz.org Magazine heeft deze maand het thema 'Kwaliteit op orde'. In dit magazine een mooi artikel over onze bijdrage door middel van scholing binnen dit thema.

Lees meer

Kom jij ons team versterken?

We zijn op zoek naar iemand die onze initiatieven en projecten kan voorzien van een gouden randje!

Lees meer

Talentacademy

Overstijgend samenwerken, met een prachtig doel voor ogen, wat wil je nog meer in deze bijzonder tijd waarin we leven. Wat mooi om daar met ZWOpleidingen een bijdrage aan te kunnen leveren!

Lees meer

Zorg met compassie geaccrediteerd door V&VN

Onze training Zorg met compassie, op basis van gentle teaching, is door het kwaliteitsregister V&V geaccrediteerd.

Lees meer

Scholing Voorbehouden handelingen

Wij verzorgen scholingen voorbehouden handelingen en verpleegtechnische vaardigheden voor zorgprofessionals en zorgorganisaties die hun medewerkers bekwaam willen houden. Wij bieden de mogelijkheid om in kleine setting (desgewenst 1-op-1) verpleegtechnische vaardigheden aan te leren, te oefenen en te toetsen.

Lees meer