Nieuws

Atelier de Cirkel: Iets voor jou?

Atelier de Cirkel is sinds kort geopend. Het is een onderdeel van IetsAnders en biedt een leer-werktraject voor talentvolle, creatieve en kunstzinnige mensen met een ondersteuningsvraag. Deelnemers kunnen vrijuit hun gang gaan...

Lees meer

Leertraject LVB - 2021 info

In augustus start het leertraject LVB.
Een door de SOEC erkend leertraject. Dit traject biedt jou een stevige basis in de ondersteuning en begeleiding van mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).

Wat deze doelgroep nodig heeft is een geïntegreerd zorgaanbod, waarbij expertise uit verschillende sectoren gebundeld worden en de regie in één hand ligt. Gedurende acht maanden vergroot jij jouw kennis over deze doelgroep en leer je jouw ondersteuning aan te passen aan de mogelijkheden en beperkingen van de ander. Je groeit in jouw persoonlijk meesterschap en weet vanuit samenwerking en verbinding de ander optimaal te ondersteunen. Zo kun jij een wezenlijk verschil maken in de begeleiding van deze toch kwetsbare groep mensen.

Lees meer over dit leertraject...

Lees meer

Leekerweide genomineerd voor de Rookvrije Generatie Award!

Leekerweide maakt kans op een Rookvrije Generatie Award! Lees hoe trots we hierop zijn en hoe je kunt stemmen.

Lees meer

MF info bijeenkomst

In aanloop van de cursus organiseren we op donderdag 29 april een informatiebijeenkomst.
Daar heb je de gelegenheid kennis te maken met Karien, de trainer, en de wijze waarop de training is opgebouwd en wordt gegeven. Deze bijeenkomst is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Lees meer

Stageplaats Mediavormgeving

Heb jij de skills en creativiteit om onze digitale leermiddelen leuk, leerzaam en toegankelijk te maken?

Wij zoeken een enthousiaste student (multi) mediavormgeving!

Lees meer

Accreditaties en keurmerken

In 2020 hebben we gewerkt aan een kwaliteitsslag van ons scholingsaanbod. En dit heeft resultaat opgeleverd.
We hebben het keurmerk NRTO behaald en diverse cursussen zijn geaccrediteerd door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&V).

Lees meer

Atelier de Cirkel; voor wie is dit eigenlijk?

Atelier de Cirkel is een plek voor creatieve mensen met een ondersteuningsvraag. Deelnemers werken er zelfstandig en krijgen begeleiding op maat door mensen die zelf kunstenaar zijn of binding hebben met kunst. Het atelier zit qua niveau tussen dagbesteding en werk in. Werk je als begeleider met mensen die op zoek zijn naar een fijne werkplek? Lees dan verder ...

Lees meer