Nieuws

Kom naar de informatie-avond van het leertraject LVB!

Kom jij op je werk in aanraking met mensen met een licht verstandelijke beperking(LVB)? Wil je specifieke kennis en vaardigheden opdoen om goede en passende begeleiding te bieden? Wil je leren hoe je tegelijkertijd balans houdt in je mentale en fysieke weerbaarheid?

Schrijf je in voor de (online) informatiedag op:

dinsdag 7 september 2021 van 19.00-20.00 uur
of
woensdag 29 september 2021 van 10.00-11.00 uur

Op 20 januari 2022 kun je starten met het Leertraject LVB.

Lees meer

Start met de opleiding HBO-Verpleegkunde Flex!

Wil je de HBO Verpleegkunde opleiding doen? Kies dan voor deze flexibele maatwerkopleiding aan de Talentacademy West-Friesland! Je kunt in september 2021 starten.

We bekijken samen hoe het ervoor staat met je huidige kennis en/of werkervaring. Hierna maken we een persoonlijke leerroute. Versnellen als het kan, vertragen als het moet. Deze HBO-V opleiding is uitermate geschikt voor (zij-)instromers en opstromers. Je werkt in de praktijk en je studeert op school en thuis.

Meld je aan!

Lees meer

Post HBO E-health

We gaan weer van start! Op 2 november 2021 kun je beginnen met de post HBO opleiding “Innovatie in zorg en welzijn met technologie”

Wil je je meer verdiepen in de mogelijkheden van Ehealth? Heb je affiniteit met zorg op afstand, slimme zorgtechnologie en robots? Kom dan naar de Talentacademy West-Friesland!

Je draagt niet alleen technologische oplossingen aan, maar je zorgt ook voor de stappen die nodig zijn voor een succesvolle implementatie. Je bent de brug tussen de ICT en de zorg. Met een studielast van zo’n 12 uur per week kun je deze opleiding combineren met je baan. Schrijf je in! 

Lees meer

Ontwikkeladviestraject

Welke stappen kun jij nog zetten op weg naar meer werkplezier en voldoening in je werk?

Onze coaches staan klaar om samen met jou te onderzoeken wat jouw talenten, competenties, interesses en ontwikkelmogelijkheden qua loopbaan zijn!

Lees meer

Stageplaats Mediavormgeving

Heb jij de skills en creativiteit om onze digitale leermiddelen leuk, leerzaam en toegankelijk te maken?

Wij zoeken een enthousiaste student (multi) mediavormgeving!

Lees meer

Accreditaties en keurmerken

In 2020 hebben we gewerkt aan een kwaliteitsslag van ons scholingsaanbod. En dit heeft resultaat opgeleverd.
We hebben het keurmerk NRTO behaald en diverse cursussen zijn geaccrediteerd door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&V).

Lees meer

Werken en leren bij WilgaerdenLeekerweideGroep

Zoek jij een opleiding in de zorg en leer je graag in de praktijk?

Via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) biedt WilgaerdenLeekerweidegroep je verschillende mogelijkheden om een opleiding in zorg en welzijn te volgen. Deze wijze van opleiden is een combinatie van werken en leren. Op deze manier heb je theorie en praktijk in één.
Werk je nu in een heel andere sector en wil je graag aan de slag in de zorg? Ook als zij-instromer zonder ervaring in de zorg kun je bij ons omscholen.

Als BBL-er kom je in dienst van één van onze zorglabels; Wilgaerden (ouderenzorg) of Leekerweide (gehandicaptenzorg).

Ook veel stagemogelijkheden!

Als opleidingslabel van WilgaerdenleekerweideGroep coördineren wij de leer/werk- (BBL) en de stageplaatsen (BOL).

Interesse? Neem een kijkje op de vacaturepagina van WLGroep!

Lees meer