Nieuws

Accreditatie training Psychiatrische Ziektebeelden

Hier worden we blij van! Wat zijn we trots dat ook onze training psychiatrische ziektebeelden is geaccrediteerd bij Kwaliteitsregister V&V en het Kwaliteitsregister Zorgprofessionals. 

Heb je in je werk te maken met psychiatrische ziektebeelden? Volg deze scholing en verdien 8 accreditatiepunten!

Lees meer

Eigen website voor ZWCoaching

ZWCoaching (onderdeel van ZWOpleidingen) heeft de afgelopen maanden gebruikt om een eigen website te lanceren. Zo kunnen we jou nog beter ondersteunen in je ontwikkelingsproces en bij veranderingen die spelen.

Neem gerust eens een kijkje op www.zwcoaching.nl en laat ons weten wat je ervan vindt! Wij helpen je graag verder!

 

Lees meer

Mindfulness cursus: Nog 4 plaatsen

Op 2 maart a.s. beginnen we weer met de Mindfulness cursus, gegeven door onze nuchtere professional.

bekijk het filmpje

Wanneer en waar?
- 8 woensdagavonden + een zaterdag
- in Hoorn
- maximaal 9 deelnemers

Vergoeding zorgverzekering?
Omdat onze trainer is aangesloten bij een door zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging (VMBN) krijg je deze cursus mogelijk (deels) vergoed.

Lees meer

Start arbeidsmarktcampagne "De gewoonste zaak van de wereld"

Iedereen moet kunnen genieten van de kwaliteit die het leven hen biedt. Of je nu een oudere bent met een hulpvraag of iemand met een verstandelijke of lichamelijke beperking, iedereen moet het beste uit het leven kunnen halen. Dat is de gewoonste zaak van de wereld. 
Lees meer

Nieuwe leerlijn: Moeilijk Verstaanbaar Gedrag

Voor begeleiders in de gehandicaptenzorg starten we in september van dit jaar met de leerlijn Moeilijk Verstaanbaar Gedrag. Mooi dat Aethon en Samen Professionals de samenwerking met ons is gestart en wij deze leerlijn mochten ontwikkelen.

We kijken ernaar uit om deze leerlijn de komende jaren blijvend aan te bieden. Meer weten? Stuur ons een berichtje!

Lees meer

Training omgaan met agressie voor Evean

Volgende maand mogen we de training de-escalerend werken, oftewel omgaan met agressie, verzorgen voor de medewerkers thuisbegeleiding van Evean.

We zijn trots op deze samenwerking. Wil je ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Stuur een berichtje!

Lees meer

Start met de opleiding HBO-Verpleegkunde Flex!

Wil je de HBO Verpleegkunde opleiding doen? Kies dan voor deze flexibele maatwerkopleiding aan de Talentacademy West-Friesland! Je kunt in september 2021 starten.

We bekijken samen hoe het ervoor staat met je huidige kennis en/of werkervaring. Hierna maken we een persoonlijke leerroute. Versnellen als het kan, vertragen als het moet. Deze HBO-V opleiding is uitermate geschikt voor (zij-)instromers en opstromers. Je werkt in de praktijk en je studeert op school en thuis.

Meld je aan!

Lees meer

Accreditaties en keurmerken

In 2020 hebben we gewerkt aan een kwaliteitsslag van ons scholingsaanbod. En dit heeft resultaat opgeleverd.
We hebben het keurmerk NRTO behaald en diverse cursussen zijn geaccrediteerd door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&V).

Lees meer