Nieuws

MF info 17 feb

In aanloop van de cursus organiseren we op woensdag 17 februari een informatiebijeenkomst. Daar heb je de gelegenheid kennis te maken met Karien, de trainer, en de wijze waarop de training is opgebouwd en wordt gegeven. Deze bijeenkomst is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Lees meer

Slimme zorgestafette

In de week van 8-12 februari 2021 presenteren wij tijdens de Slimme Zorg Estafette de TalentAcademy Westfriesland. De academy is een initiatief van de Omring, WLGroep en InHolland. Onlangs is de TalentAcademy WF door het ministerie van VWS benoemd tot één van de Koploper initiatieven. Dit betekent dat de Talent Academy is opgevallen bij het ministerie van VWS en het Actie Leer Netwerk. De Talent Academy Westfriesland wordt gezien als een goed voorbeeld voor andere organisaties en medewerkers in Zorg en Welzijn.

Lees meer

Webinar Rookvrije zorg

Op vrijdag 29 januari van 09.30 tot 11.30 uur organiseert Klik een webinar waarin Claudia Kaagman (deskundige middelengebruik en trainer ZWOpleidingen) vertelt hoe het rookvrij-traject bij WilgaerdenLeekerweidegroep (WLG) is opgestart en welke dilemma’s hierbij naar boven zijn gekomen. Er wordt ingezoomd op de geleerde lessen en je ontvangt praktische handvatten.

 

Lees meer

Stageplaats Mediavormgeving

Heb jij de skills en creativiteit om onze digitale leermiddelen leuk, leerzaam en toegankelijk te maken?

Wij zoeken een enthousiaste student (multi) mediavormgeving!

Lees meer

Accreditaties en keurmerken

In 2020 hebben we gewerkt aan een kwaliteitsslag van ons scholingsaanbod. En dit heeft resultaat opgeleverd.
We hebben het keurmerk NRTO behaald en diverse cursussen zijn geaccrediteerd door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&V).

Lees meer

Atelier de Cirkel; voor wie is dit eigenlijk?

Atelier de Cirkel is een plek voor creatieve mensen met een ondersteuningsvraag. Deelnemers werken er zelfstandig en krijgen begeleiding op maat door mensen die zelf kunstenaar zijn of binding hebben met kunst. Het atelier zit qua niveau tussen dagbesteding en werk in. Werk je als begeleider met mensen die op zoek zijn naar een fijne werkplek? Lees dan verder ...

Lees meer

Gratis ontwikkeladviestraject

Dankzij overheidssubsidie kunnen we jou een gratis ontwikkeladviestraject aanbieden. Hoe mooi is dat!

Word je al enthousiast? Meld je vóór 1 december aan via een e-mail aan coachen@zwopleidingen.nl
Vermeld hierin je wens deel te nemen aan het traject, je voor- en achternaam, geboortedatum en het e-mailadres waarop wij jou kunnen benaderen.

Naar verwachting is de subsidiepot snel leeg, aarzel niet te lang en gun jezelf deze kans!

Lees meer