Informatiebijeenkomsten Leertraject LVB

In januari 2021 start het Leertraject LVB.

Dit traject richt zich op professionals die in hun werk met deze doelgroep in aanraking komen. Je hebt specifieke kennis en vaardigheden nodig om goede en passende hulp te bieden.
Wil jij weten wat dit traject jou kan brengen? Kom dan op 27 oktober of 12 november naar de informatiebijeenkomst. Trajectcoördinator Linda Koppes geeft antwoord op al je vragen.

Dinsdag 27 oktober 2020, 9.30-11.00 uur, Dampten 28 in Hoorn
Donderdag 12 november 2020, 19.00-20.30 uur, Dampten 28 in Hoorn

Graag aanmelden door middel van een e-mail aan linda.koppes@zwopleidingen.nl

De persoon met een LVB wordt vaak ervaren als lastig. Het is de niet-willer, degene die altijd weerstand biedt of juist telkens lijkt te verdwijnen. Wanneer je verder kijkt zie je dat het niet persé iemand is die niet wíl, maar vaker iemand die niet kán. Het herkennen van een LVB is niet altijd makkelijk. Wanneer jij de ander beter leert kennen en de invloed van diens LVB leert hérkennen, zul je in staat zijn de ander beter te ondersteunen bij het zo zelfstandig mogelijk inrichten van zijn of haar leven. Dit traject biedt jou een brede basis in kennis omtrent de doelgroep.

Naast het vergroten van jouw kennis over ontwikkeling en psychologie en de invloed die een LVB in iemands leven kan hebben, is er ruimschoots aandacht voor jouw (professionele) ontwikkeling.
Wij noemen dat jouw persoonlijk meesterschap!