Kom naar de informatie-avond van het leertraject LVB!

Kom jij op je werk in aanraking met mensen met een licht verstandelijke beperking(LVB)? Wil je specifieke kennis en vaardigheden opdoen om goede en passende begeleiding te bieden? Wil je leren hoe je tegelijkertijd balans houdt in je mentale en fysieke weerbaarheid?

Schrijf je in voor de (online) informatiedag op:

dinsdag 7 september 2021 van 19.00-20.00 uur
of
woensdag 29 september 2021 van 10.00-11.00 uur

Op 20 januari 2022 kun je starten met het Leertraject LVB.

Naast de kennis over ontwikkeling en psychologie is er ruimschoots aandacht voor jouw (professionele) ontwikkeling. Dit leertraject bundelt kennis en vaardigheden op een heldere en praktische manier en geeft je de gelegenheid om je die expertise eigen te maken en deskundigheid te ontwikkelen.

Speciaal voor verpleegkundig begeleiders, ambulant werkers, casemanagers, praktijkondersteuners, als je werkzaam bent in het sociaal domein, wijkagenten en anders opgeleiden die met mensen met een LVB in aanraking komen. Het is mogelijk om losse blokken te volgen of het hele leertraject.

Niveau deelnemer:
niveau 4

Niveau scholing:
niveau 4+

Gedurende 8 maanden heb je per maand twee aaneengesloten dagen les. Je hebt 126 uur begeleid les. Daarnaast dien je rekening te houden met gemiddeld 150 uur zelfstudie.