Deelname aan de Slimme Zorg Estafette

In de week van 8-12 februari 2021 presenteren wij tijdens de Slimme Zorg Estafette de TalentAcademy Westfriesland. De academy is een initiatief van de Omring, WLGroep en InHolland. Onlangs is de TalentAcademy WF door het ministerie van VWS benoemd tot één van de Koploper initiatieven. Dit betekent dat de Talent Academy is opgevallen bij het ministerie van VWS en het Actie Leer Netwerk. De Talent Academy Westfriesland wordt gezien als een goed voorbeeld voor andere organisaties en medewerkers in Zorg en Welzijn.

Tijdens de Slimme Zorg Estafette vertellen we graag meer over dit initiatief!

Om een bijdrage te kunnen leveren aan ieders gezondheid en welzijn, is het belangrijk te blijven innoveren en de gezamenlijke opgaven in zorg en welzijn samen aan te pakken. Met de Slimme Zorg Estafette wordt gedurende vier weken zorginnovatie onder de aandacht gebracht. Het grote doel is van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

De Talent Academy brengt perspectief in een carrière in de zorg en zorgt voor energie en enthousiasme onder getalenteerde jongeren en zij-instromers. In 2020 zijn we gestart met een post-HBO en medio 2021 zijn we voornemens te starten met een HBO Verpleegkunde-flex.
Naast een Medical Delta Living Lab, voor onderzoek binnen de zorg, zal de post-HBO ‘Innoveren in zorg en welzijn met technologie’ voor een tweede maal starten in 2021. Deze post-HBO is een groot succes gebleken en er komen nog steeds aanmeldingen binnen.

 

TalentAcademy Westfriesland