O

Ontwikkeladviestraject

Vanaf 1 december 2020 geeft de overheid met de subsidieregeling ‘NL Leert Door’ werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid een kosteloos Ontwikkeladviestraject ter waarde van 700 euro te volgen bij een professionele coach. Deze subsidie is voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioenleeftijd beschikbaar.
Je hoeft op dit moment dus niet actief op zoek te zijn naar een andere baan om deel te nemen aan het Ontwikkeladvies. Dat kan natuurlijk wel, maar je kunt het ook zien als een (her)oriëntatie op je huidige functie en toekomstige ontwikkelingen.

Een pas op de plaats, even stil staan om te kijken waar je staat en waar je naar toe wilt. Met het Ontwikkeladvies krijg je meer inzicht in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Waar bestaat het Ontwikkeladvies uit?

  1. Intakegesprek
  2. Online Arbeidsmarktscan
  3. Interesse- en competentietest
  4. 4 coachgesprekken van een uur
  5. Persoonlijk ontwikkelplan
  6. Toegang tot uitgebreide beroepen-verkenner met opleidingen en vacatures

Word je al enthousiast?

We verwachten dat de subsidiepot snel leeg is. De eerste ronde van het Ontwikkeladvies was namelijk binnen vier weken volgeboekt. Zorg dat je er op tijd bij bent!

Om je aan te melden voor het gratis Ontwikkeladvies, hoef je alleen maar een mail te sturen naar coachen@zwopleidingen.nl met de mededeling dat je interesse hebt. Vermeld hierin ook je geboortedatum. De aanmelding voor het Ontwikkeladvies, de aanvraag van de subsidie en de betaling ervan verloopt via ZWOpleidingen. Daarmee nemen we jou alle rompslomp uit handen!

We zorgen ervoor dat je direct op 1 december geregistreerd wordt en nemen daarna snel contact met je op om een intakegesprek in te plannen.

In het kort

Voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioenleeftijd die zich wil (her-)oriënteren.

Duur:
vier gesprekken van een uur
Voorbereiding:

Intakegesprek, Online Arbeidsmarktscan en Interesse- en competentietest

Inschrijven
Opleiding wordt toegevoegd

Wat vinden onze cursisten

Dagelijks Leven Zorg BV Het Risdamhuis te Hoorn

 
Inschrijven voor: Ontwikkeladviestraject Inschrijven