O

Vervolgtraining psychiatrische ziektebeelden

Psychiatrische problemen hebben vaak een grote invloed op het dagelijks leven. Elke dag is een uitdaging en het is moeilijk contacten te onderhouden, naar school te gaan of te werken. In het kader van de ‘ontdek de zorg week 2022’ hebben ZWOpleidingen en het Horizon College de handen ineen geslagen. In maart 2022 hebben we hier samen een webinar over gemaakt. Deze training is hier een vervolg op, maar je kunt de training ook volgen zonder dat je het webinar hebt gevolgd.

Vervolgtraining psychiatrische ziektebeelden

Heb je in je werk of in je omgeving te maken met mensen met psychiatrische ziektebeelden? Wil je je kennis en kunde hierover vergroten? Deze training is gemaakt voor deelnemers met minimaal mbo 3 niveau en wordt gegeven op mbo 4 niveau. De training bestaat uit drie dagdelen en aan zelfstudie besteed je zo'n drie uur.

Stap subsidie gebruiken?

Kom je in aanmerking voor de STAP subsidie? Dan kun je deze vervolgtraining gratis doen. Meer weten? Mail gerust, we helpen je graag verder!

Docenten psychiatrische ziektebeelden

Anneke Bakker en Ellen Hop laten je kennismaken met psychiatrische ziektebeelden en hoe hiermee om te gaan. Wanneer je hiermee te maken krijgt is het prettig om te weten wat de invloed hiervan kan zijn op het leven.

Docent Anneke Bakker:


“Ik hoop jullie te inspireren op het gebied van psychiatrische ziektebeelden, zodat jullie handvatten hebben om iedereen op een prettige manier te benaderen.”

Anneke is gedragsdeskundige bij WilgaerdenLeekerweideGroep en trainer Psychiatrische Ziektebeelden bij ZWOpleidingen. Anneke heeft een pre-master en een master psychologie in Leiden gevolgd.

Docent Ellen Hop:

"Graag deel ik mijn kennis en ervaring in de psychiatrie met jullie tijdens dit webinar."

Ellen heeft ruime werkervaring als BIG geregistreerd verpleegkundige in de psychiatrie. Ze is docent verpleegkunde bij het Horizoncollege Bedrijfsopleidingen. Ze verzorgt lessen met onderwerpen die in relatie staan tot het vak Verpleegkunde en (Persoonlijk) begeleider.

Planning:

13 oktober 2022 van 09.00-12.00 u
27 oktober 2022 van 09.00-12.00 u
3 november 2022 van 09.00-12.00 u

Een vrouw die bezig is met een vervolgtraining psychiatrische ziektebeelden kijkt van achter haar laptop lachend in de camera.

In het kort

Dit is een training van ZWOpleidingen in samenwerking met het Horizon collega. Voor iedereen die in contact komt met mensen met psychiatrische ziektebeelden en hier meer over wil weten.

 Schrijf je in

Meer informatie

Locatie:

Hoorn of Alkmaar

Duur:
3 dagdelen
Voorbereiding:

3 uur zelfstudie

Investering:
€ 725,00 (vrijgesteld van BTW)

Startdatums

13 oktober 2022

Wat vinden onze deelnemers?

Myra Giribaldie

 

Sheerenloo

 

Wilgaerden