InCompany

Hebben meerdere collega’s of teams in jouw organisatie dezelfde leervraag? Of ben je op zoek naar een training die is toegespitst op de praktijk in jouw organisatie of afdeling? Wij bieden onze trainingen ook inCompany aan. De behandelde stof blijft gelijk, maar wordt besproken aan de hand van casuïstiek die jullie aandragen. Een InCompany-training vindt plaats op de locatie en het moment die jullie het beste passen. We werken vrijwel landelijk.

Wil je meer groepen aanmelden of verschillende opleidingen inkopen? Laat dan hier je gegevens achter. We komen graag bij je langs voor een kennismaking en een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.  

Professionele docenten 

Onze docenten zijn professionals, verstaan hun vak en weten deelnemers te inspireren en motiveren. Zij zorgen dat tijdens de training diverse werkvormen worden afgewisseld, waardoor je effectief leert en direct al handzame voorbeelden krijgt aangereikt. Het is ook mogelijk dat de docent voor de training een dag meeloopt in de praktijk om jouw organisatie en de cultuur goed te leren kennen.

Prijzen van de opleidingen

De prijs zoals vermeld is inclusief lesmaterialen en gebaseerd op 10 deelnemers per groep. Reiskosten vanaf Hoorn naar de trainingslocatie op nacalculatie.

Extra deelnemers toevoegen is mogelijk tot maximaal 15 deelnemers per groep (tenzij anders vermeld). Per extra deelnemer rekenen wij opslag.

Het afkopen van een volledige trainingsgroep is al snel voordeliger voor jouw organisatie. Niet alleen in prijs, maar ook in kwaliteit en borging. De theorie wordt behandeld op basis van jullie situatie. Medewerkers worden gezamenlijk geschoold en nemen de opgedane kennis direct mee naar de praktijk.

We zijn een non-profit organisatie en CRKBO geregistreerd en derhalve vrijgesteld van BTW.

We leveren ook maatwerk: een training volledig op maat naar jullie specifieke leerwensen
en –doelen.