Werken en leren bij WilgaerdenLeekerweideGroep

ZWOpleidingen coördineert de stages en leer-werkplekken voor WilgaerdenLeekerweideGroep. 
Onze opleidingsfunctionarissen staan voor je klaar om antwoord op je vragen te geven. Of om met je mee te denken wat betreft de mogelijkheden voor jou.

WilgaerdenLeekerweideGroep organiseert ondersteuning voor iedereen die zich tijdelijk of voor langere tijd in een kwetsbare positie bevindt. Wij bieden onze diensten aan via onze labels. Ieder label heeft zijn eigen dienstenaanbod en specialisatie. De meeste studenten hebben een overeenkomst bij een van beide zorglabels: Leekerweide (verstandelijk gehandicaptenzorg) of Wilgaerden (ouderenzorg).

Leer-/werkplekken BBL

Als je een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg volgt, leer je vooral in de praktijk. Is dat iets voor jou? Dat is mooi! Tijdens je opleiding werk je op een locatie van WilgaerdenLeekerweideGroep en ga je één dag in de week naar school. Om je uit te dagen, wissel je na ongeveer een jaar van werkplek. We bieden leer-/werkplekken voor opleidingen vanaf MBO niveau 2 tot HBO.

Wij zoeken enthousiaste gedreven studenten die graag een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg willen volgen. Van deze studenten verwachten wij een open en nieuwsgierige houding, het vermogen om te reflecteren op eigen handelen en het nemen van eigen regie.

Meer informatie kun je vinden op de vacaturepagina van WilgaerdenLeekerweideGroep. 

Woonhulp (Wilgaerden en/of Leekerweide)     Verzorgende IG (nv3 Wilgaerden)  

Verzorgende IG/MZ (nv3 Leekerweide)    Verpleegkundige (nv4 Wilgaerden)


Verpleegkundige/MZ (nv4 Leekerweide)     Social Work (nv5 Leekerweide)


Stages  BOL

Stageplaatsen in zorg en welzijn

Binnen WilgaerdenLeekerweideGroep is een grote diversiteit aan zorglocaties, dagbesteding en doelgroepen waar je stage kunt lopen. We hebben stageplaatsen voor zowel studenten MBO (BOL) als HBO. Volg je een opleiding binnen zorg en welzijn? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

MBO-Stages Zorg     MBO-Stages Welzijn

Stages ondersteunende diensten

Onze medewerkers werken voor en achter de schermen om onze dienstverlening optimaal vorm te geven. Deze dienstverlening is breed. Het bestaat uit veel verschillende vakgebieden en stageplaatsen! Denk bijvoorbeeld aan ICT, marketing en communicatie of personeel en opleiden. We hebben diverse stagemogelijkheden voor gemotiveerde voltijd studenten met affiniteit met onze doelgroep en dienstverlening. 

Stagemogelijkheden bij de overige labels van WLGroep

Onze medewerkers werken voor en achter de schermen om onze dienstverlening optimaal vorm te geven. Deze dienstverlening is breed. Het bestaat uit veel verschillende vakgebieden en stageplaatsen! Denk bijvoorbeeld aan een functie direct verbonden aan de zorg, zoals een fysiotherapeut of de medische dienst. Of aan facilitaire dienstverlening of technische dienst. We hebben diverse stagemogelijkheden voor gemotiveerde voltijd-studenten met affiniteit met onze doelgroep en dienstverlening. 

Benieuwd hoe het is om te werken en leren bij WilgaerdenLeekerweideGroep?
Bekijk hier de verhalen en ervaringen van anderen!