Actueel

 

Voor onze actuele opleidingskalender
klik hier

Een dag in het leven van... Lizet!

Onze trainer Lizet neemt je een dagje mee in haar leven. Hoe ziet haar werkdag eruit?

Lees meer

Gratis kennismakingsworkshop Mindfulness _oud

Doe mee met onze gratis workshop! Maak kennis met onze Mindfulness trainer, doe een workshop mee en stel al je vragen!

Lees meer

Vacature stagiair Creative Business HvA

Heb jij zin om visuals te bedenken en maken voor e-learnings? Vind je het leuk om mee te denken over social media content?

Lees meer

Vacature medewerker administratie en procesbeheer

Ben jij de accurate administratieve medewerker die ook ons procesbeheer strak kan regelen?

Lees meer

Dit wil ik wel elke week!

‘Dit wil ik wel elke week!’ Cliënten reageren enthousiast op het teamuitje.

Lees meer

Een dag in het leven van... Melanie

Hoe ziet een werkdag van een Accountmanager leren en ontwikkelen eruit? Ga een dag op pad met Melanie!

Lees meer

Webinar motiverende gespreksvoering LVB

Hoe kun je intrinsieke motivatie uitlokken in plaats van een verandering opleggen? Profiteer van de concrete handvatten uit dit webinar zodat je je cliënten nog beter kunt begeleiden!

Lees meer

E-learning: Anders kijken naar agressie

Maar liefst 75% van de medewerkers in de zorg heeft te maken heeft met agressief gedrag op de werkvloer. Hoe kun je je eigen weerbaarheid vergroten en escalatie voorkomen?

Lees meer

Interview trainer en cursist Werkbegeleiding

Geranda (zie foto) geeft de training 'Werkbegeleiding' en Alinda volgt deze. Wat vindt Geranda het leukst aan deze training? En wat gaat Alinda nu anders doen? Je leest het in dit interview.

Lees meer

Omgaan met agressie workshop

Iemand pakt je beide polsen stevig vast. Hoe kom je weer los? De deelnemers aan de workshop 'Omgaan met agressie' wisten zich allemaal los te maken.

Lees meer

Aanbod in november

In dit overzicht kun je zien wat ons aanbod is de komende maand. Als je de STAP subsidie in kunt zetten kun je gratis aan je persoonlijke ontwikkeling werken!

Lees meer

Accountmanager gaat injecteren

Melanie: 'Waardevol om te zien hoeveel meer je leert in een praktijktoets dan alleen de verpleegkundige of verpleegtechnische handeling zelf!'

Lees meer

Stoppen met roken LVB

We zijn op de helft van het traject 'LVB Rookvrij' Komen de (S)Toppers nog? Loopt het? Werkt het? We delen het graag met je in dit bericht!

Lees meer

Zeggen waar het op staat

We hebben met veel plezier gewerkt aan de E-learning 'Zeggen waar het op staat' en zijn trots op het eindresultaat. Voor iedereen die communiceert in formele of informele setting!

Lees meer

Kosteloze workshop Omgaan met agressie

Hoe zorg je ervoor dat situaties niet uit de hand lopen? Op 6 oktober a.s. kun je meedoen met een gratis workshop 'Omgaan met agressie'

Lees meer

Bijscholing coaches

Ons hele coachteam is bezig met een certificering voor coaching via het DISC model. Dit model kunnen ze inzetten bij zowel individuele als teamcoaching.

Lees meer

Eigen skillslabs ZWOpleidingen

We hebben drie eigen skillslabs voor het toetsen van geaccrediteerde voorbehouden en risicovolle handelingen (VRH), én eigen toetsers met werkervaring in de praktijk.

Lees meer

Omgaan met dementie

Een training omgaan met dementie met aandacht voor de verschillende rollen binnen de zorg. De trainers zorgen er steeds voor dat inhoud en voorbeelden goed aansluiten bij de praktijk.

Lees meer

E-learning Motivatie en gedrag LVB

Onze nieuwste E-learning: Doe een experiment, waag een gokje, beluister een ruzie en leef je in: hoe is het leven voor iemand met een Licht Verstandelijke Beperking?

Lees meer

Mindfulness vanaf 7 september a.s.

Het ontspannen gevoel vasthouden na je vakantie? Beter omgaan met de hectiek in je dagelijks leven? Meer tijd vrijmaken voor wat er toe doet? Schrijf je in voor de Mindfulness cursus!

Lees meer