Schrijf je in voor een training of cursus in het najaar!

Ontwikkel vaardigheden, doe nieuwe kennis op en zorg voor een positieve impact op het leven van anderen! Bekijk ons aanbod voor het najaar!

We zijn trots op de twee nieuwe trainingen die in september open staan voor individuele inschrijvingen. Beide 

Nieuwe training: Werkdruk de baas

Krijg meer grip te geven op jouw werkdruk daarmee ook op jouw werkgeluk! In deze training leer je signalen van een te hoge werkdruk herkennen en oefen je met tools om deze te verlagen. Wat is het verschil tussen werkdruk en werkstress? Je krijgt inzicht in de werking van stress en we helpen jou om jouw persoonlijke stressfactoren te identificeren. Je leert hoe werkdruk invloed heeft op jouw prestaties en welzijn, en je ontdekt hoe je werkstress effectief kunt verminderen. Met de kennis uit deze cursus kun je beter omgaan met stressvolle situaties. Schrijf je in en vergroot je werkplezier! 

Nieuwe training: (S)Topcoach - LVB Rookvrij!

We zijn heel blij met de landelijke aandacht voor onze methodiek (S)Topper. Deze methodiek is speciaal ontwikkeld om mensen met een LVB te begeleiden bij het stoppen met roken. In deze training tot (S)Top-coach leer je alle facetten van de (S)Topper methodiek kennen en leer je alle tools op de juiste manier te gebruiken. Wat doe je tijdens een groepsinterventie? Wat is een CO-meter? Hoe houd je de deelnemers gemotiveerd? Schrijf je in voor deze cursus en help mensen met een LVB succesvol bij het stoppen met roken!

ZWOpleidingen biedt cursussen en trainingen met:

  • Ervaren en deskundige trainers met relevante ervaring in de praktijk
  • Interactieve leermethoden 
  • Ruimte om te oefenen met de opgedane kennis
  • Compacte trainingen zodat ze gemakkelijker in te plannen zijn
  • Kleine groepen: persoonlijke aandacht 

Meer weten? Stuur een mailtje!