Coaching

Onze coaches inspireren, stellen vragen, confronteren en dagen je uit bij het vinden van jouw antwoorden. De coaches van ZWOpleidingen zijn professioneel coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO).

Coaching individueel

Coaching is een laagdrempelige wijze van ondersteuning waarbij de coachee (degene die een coach aanvraagt) zelf zijn eigen ‘leider en leraar’ blijft. Onze coaches inspireren, stellen vragen, confronteren en dagen je uit bij het vinden van jouw antwoorden.

Lees meer

Intervisie

Intervisie is bedoeld om op gestructureerde wijze met en van elkaar leren. Professionals helpen elkaar om tot nieuwe perspectieven en gedragsverandering te komen, waardoor vraagstukken uit de werksituatie anders benaderd en opgelost kunnen worden.

 

Lees meer

Ontwikkeladviestraject

Wat wil je, wat kun je en waar liggen voor jou (andere) mogelijkheden? Het is goed om na te denken over waar je nu staat en waar je heen wilt. Waar en hoe jij je eigen toekomst ziet.
Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan of ergens anders.

Voor sommige mensen is het vanzelfsprekend om hier mee bezig te zijn, maar voor veel mensen is het lastiger om daar regelmatig bij stil te staan en over na te denken. Een ontwikkeladvies is dan een uitkomst.

Vanaf 1 december 2020 geeft de overheid met de subsidieregeling ‘NL Leert Door’ werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid een kosteloos Ontwikkeladviestraject ter waarde van 700 euro te volgen bij een professionele coach.

Deze kans laat je toch niet liggen?!
Het coachteam van ZWOpleidingen staat voor jou klaar.

Lees meer

Teamcoaching

Gezamenlijk op een positieve manier, vanuit de huidige situatie stappen zetten naar de gewenste situatie.

Lees meer