Opleidingen, trainingen en coaching

Kies een opleiding of training om jezelf persoonlijk of professioneel te ontwikkelen.

Leren en ontwikkelen

Voorwaarden voor leren zijn wat ons betreft contact en verbinden. Werken vanuit de relatie met de ander is noodzakelijk om tot leren en groei te komen. Onze aanpak hierbij is gericht op de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers voor het gedrag, handelen en leerresultaat. Regie nemen en taakvolwassenheid tonen.

We maken gecombineerde leertrajecten met veel aandacht voor de transfer naar en borging in de praktijk. Tijdens de trainingen zelf wisselen theorie en praktijksituaties elkaar af, waarbij we werken met drie pijlers:

  1. Inzicht: snappen waar het over gaat en hoe het werkt.
  2. Invloed: zien en ervaren hoe je zelf kunt beïnvloeden.
  3. Doorzetten: weten en begrijpen wat er nodig is om resultaat te halen.

Trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling

Door je vaardigheden te ontwikkelen en uit te gaan van je kwaliteiten en talenten, vergroot je je zelfvertrouwen. Je krijgt een beter inzicht in je capaciteiten, competenties en valkuilen. Zou je bijvoorbeeld beter je grenzen aan willen geven? Een mindfulness training geeft je de tools in handen om dit stressvrij te doen. Laat je niet meer uit het veld slaan en voorkom een burnout! We hebben opleidingen, trainingen en coachtrajecten voor je. Hier kun je bekijken of onze mogelijkheden goed aansluiten bij jouw persoonlijke situatie en je doelen.

Professionele ontwikkeling

We verzorgen theoretische en praktische opleidingen. Heb je in je werk bijvoorbeeld te maken met (verbale) agressie? Onze gedegen agressietraining is populair vanwege de preventie-skills die je opdoet. We noemen het dan ook de-escalerend werken. We hebben een gevarieerd aanbod voor je waarbij we zorgen dat we goed aansluiten bij jouw praktijk. Speciaal voor de zorgprofessional hebben we een breed aanbod aan zorgopleidingen. Meer weten? Kijk eens bij de verpleegkundige handelingen. We helpen je om praktische kennis en vaardigheden op te doen of op te frissen. Omdat we geaccrediteerd zijn door het Kwaliteitsregister voor Verpleegkundigen & Verzorgenden kun je de scholing in je portfolio laten bijschrijven.

Individueel of incompany?

Je kunt bij ons individueel of met een team deelnemen aan een opleiding, training of coachtraject. Ben je met een team? Dan kun je kiezen voor een incompany training, gewoon op jouw eigen locatie. Hier lees je er meer over.

Coaching: ZWCoaching

Ook onze coaches staan voor je klaar. Breng je team bijvoorbeeld (weer) in beweging met behulp van coachend communiceren. Wil je werken aan je mentale én fysieke gezondheid op een manier die vol te houden is? Neem contact op met één van ons lifestyle coaches. Heb je te maken met verlies? Een rouwcoach zorgt ervoor dat je weer kunt ontspannen en positiever in het leven kunt staan. Al onze coaches zijn NOBCO geregistreerd en werken via maatwerk samen met jou heel gericht aan je doelen. Meer weten? We hebben een speciale site ingericht om je nog beter van dienst te kunnen zijn. ZWCoaching is een onderdeel van ZWOpleidingen.

Wil je je graag verder ontwikkelen in je privéleven of in je carrière? ZWOpleidingen helpt je graag om je persoonlijke of professionele doelen te bereiken. Heb je vragen? Neem gerust contact op!