Maatwerk

Een training volledig toegespitst op de leerdoelen en/of het niveau van jouw medewerkers. We vertrekken vanuit diverse modellen en tools. In de training leggen we die uit op basis van praktijkvoorbeelden uit jouw werk. We geven tips en handvatten om de lesstof toe te passen in jouw dagelijkse werk. Zo lukt het de verworven kennis en inzichten echt toe te passen in de praktijk.

Training volledig op maat

Eigen wensen, ideeën over het invullen van de training? Neem contact met ons op. Dan passen we de training aan jullie wensen aan. Hierbij kijken we naar doelgroep, opleidingsniveau en de praktijk in jullie organisatie. We zijn gewend klantgericht te werken en ons in te leven in de organisatie en de cultuur.

Het is ook mogelijk om train de trainer-trajecten af te nemen, zodat binnen jouw organisatie werknemers binnen een specifiek aandachtsgebied hun collega’s kunnen (bij-)scholen. Zo wordt de borging en de kwaliteit binnen de eigen praktijk geoptimaliseerd.

Wat zijn jullie ontwikkelbehoeften?

We werken vrijwel landelijk. Trainingen kunnen plaatsvinden bij ons in Hoorn of bij jullie op locatie.

Neem je met ons contact op voor maatwerk? Dan komen we bij je langs voor een kennismaking en een intake, zodat we samen jullie specifieke ontwikkelbehoefte en daarbij passende leerdoelen bepalen.

Genoeg in huis om de door jou gewenste training middels maatwerk passend te maken aan de leervragen in jouw organisatie.