Actueel

Kosteloze workshop Mindfulness

Doe mee met onze gratis workshop! Maak kennis met onze Mindfulness trainer, doe een workshop mee en stel al je vragen!

Lees meer

Zeggen waar het op staat

We hebben met veel plezier gewerkt aan de E-learning 'Zeggen waar het op staat' en zijn trots op het eindresultaat. Voor iedereen die communiceert in formele of informele setting!

Lees meer
Vrouw die training omgaan met agressie gevolgd heeft en trots in de camera kijkt

Kosteloze workshop Omgaan met agressie

Hoe zorg je ervoor dat situaties niet uit de hand lopen? Op 6 oktober a.s. kun je meedoen met een gratis workshop 'Omgaan met agressie'

Lees meer

Bijscholing coaches

Ons hele coachteam is bezig met een certificering voor coaching via het DISC model. Dit model kunnen ze inzetten bij zowel individuele als teamcoaching.

Lees meer

Eigen skillslabs ZWOpleidingen

We hebben drie eigen skillslabs voor het toetsen van geaccrediteerde voorbehouden en risicovolle handelingen (VRH), én eigen toetsers met werkervaring in de praktijk.

Lees meer

Omgaan met dementie

Een training omgaan met dementie met aandacht voor de verschillende rollen binnen de zorg. De trainers zorgen er steeds voor dat inhoud en voorbeelden goed aansluiten bij de praktijk.

Lees meer

E-learning Motivatie en gedrag LVB

Onze nieuwste E-learning: Doe een experiment, waag een gokje, beluister een ruzie en leef je in: hoe is het leven voor iemand met een Licht Verstandelijke Beperking?

Lees meer

Mindfulness vanaf 7 september a.s.

Het ontspannen gevoel vasthouden na je vakantie? Beter omgaan met de hectiek in je dagelijks leven? Meer tijd vrijmaken voor wat er toe doet? Schrijf je in voor de Mindfulness cursus!

Lees meer
1 2 3 4 5 5