O

Katheteriseren vrouw

Katheterisen vrouw

De blaas kan om allerlei redenen belemmerd worden om zichzelf volledig te ledigen. Daarom is het soms noodzakelijk een (verblijfs-)katheter in te zetten. Krijg grip op de procedure en voel je bekwaam in de uitvoering hiervan!

Verpleegkundige handeling katheteriseren
Zie je ook tegen deze handeling op omdat er zoveel stappen zijn en je met steriele materialen aan de slag moet? Wij breken het protocol voor je op in kleine, overzichtelijke stukjes zodat het behapbaar is. En we helpen je de handeling eigen te maken door jouw handigheidjes op een veilige en hygiënische manier in te bouwen, want er zijn meer manieren om je doel te bereiken.

Geaccrediteerde praktijktoets
Bij ZWOpleidingen krijg je instructie in een goed uitgerust skillslab volgens de laatste richtlijnen en de protocollen van Vilans.
Het is mogelijk om aan de hand van ingebrachte casuïstiek te werken. Er is veel ruimte om te oefenen en te leren van elkaar. We zijn graag je sparringpartner bij vragen over het toepassen van de protocollen in jouw werkpraktijk.

Inhoud praktijktoets katheteriseren
Ons streven is om je naar huis te laten gaan met een groter gevoel van bekwaamheid en handvatten om het geleerde in de praktijk in te zetten passend bij de behoeften van jouw doelgroep en de mogelijkheden binnen jouw werksituatie. Slaag je voor de toets dan ontvang je van ons een certificaat. En je kunt accreditatiepunten bijschrijven.

De deelnemer is op de hoogte van achterliggende theorie en zelf verantwoordelijk voor theoretische kennis. Het is mogelijk om via ons de e-learning betreffende deze handeling af te nemen.

 

Resultaten:

Middels het behalen van de praktijktoets heb je aangetoond dat jij:

  • de kennis en vaardigheden bezit om katheteriseren vrouw veilig uit te voeren volgens de laatste richtlijnen en protocollen

In het kort

Voor wie: T.b.v. BIG-registratie of autorisatie niet BIG-geregistreerd personeel.

Accreditatie praktijkinstructie en toetsing:
Kwaliteitsregister V&V 2 punten

Locatie:

Hoorn

Duur:
Deze training bestaat uit 1 bijeenkomst van 1 uur.
Voorbereiding:

E-learning

Investering:
€ 139,00 (vrijgesteld van BTW)
Individuele deelname inclusief lesmateriaal en e-learning

Startdatums

16 april 2024
06 mei 2024
21 mei 2024
03 juni 2024
18 juni 2024
01 juli 2024
16 juli 2024
05 augustus 2024
20 augustus 2024
Inschrijven
Opleiding wordt toegevoegd

Resultaten:

Middels het behalen van de praktijktoets heb je aangetoond dat jij:

  • de kennis en vaardigheden bezit om katheteriseren vrouw veilig uit te voeren volgens de laatste richtlijnen en protocollen

Wat vinden onze deelnemers?

Team Ambulant KOM

 

PROV

 

St. Nicolaas

 
Inschrijven voor: Katheteriseren vrouw Inschrijven