Dit wil ik wel elke week!

01 december 2022

‘Dit wil ik wel elke week!’ Cliënten reageren enthousiast op het teamuitje.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd

Dit jaar hebben we het eens over een andere boeg gegooid. Voor de jaarlijkse teamdag van ZWOpleidingen hebben we cliënten van Leekerweide en Wilgaerden uitgenodigd om samen met ons naar Sprookjeswonderland te gaan. De bewoners van locaties Kwartellaan en Westerhof mochten zich hiervoor inschrijven. En dat hebben ze gedaan!

Vrolijke dag
Veel van onze trainers, adviseurs, coaches en studentenbegeleiders hebben een achtergrond in de zorg. Zij waren direct weer in hun element. Van andere collega’s zagen we onontdekte talenten op deze vrolijke dag. Het was erg leuk om onze ‘gasten voor een dag’ te leren kennen, en heel verrassend om binnen ons team op een andere manier samen te werken.

Niks is te gek
We bekeken het avontuur van Violinde, hebben de dieren geaaid en hebben samen een patatje gegeten. Wat was het een feest! Niks was te gek; een ritje per paard, dansen in het sprookjesbos, per ongeluk vastraken in het vliegend tapijt of een rondje in de draaimolen: we gingen er vol voor. Zeer voldaan sloten we deze gezellige dag af met een ijsje in de bus.

Een dag met alleen maar blije gezichten, het was een top-uitje!