Nieuw: E-learnings

19 mei 2022

We zijn begonnen met het maken van human skills e-learnings. De onderwerpen zijn communicatie of zorg, of allebei.

E-learnings over communicatie en zorg

Met veel plezier maken we e-learnings op het gebied van human skills, en met zorggerelateerde zaken als onderwerp.

Interactief en visueel leren

In zo’n half uur doorloop je een interactieve e-learning. Je neemt theorie door en je leert van herkenbare praktijkvoorbeelden. Hoe zou jij het aanpakken? Je leest, doet, kijkt en denkt na. Ten slotte maak je een toets. Na afloop weet je per antwoord waarom het goed of fout is. Is het de eerste keer wat lastig? Dan staat er een herkansing voor je klaar! Fijn om te horen dat de eerste van onze reeks e-learnings positief is beoordeeld door zowel testpanel als cursisten.

Onderwijsinnovaties en opleidingen

Anticiperend op de ontwikkelingen in de markt en op de werkvloer hebben we de laatste jaren niet stilgezeten op het gebied van onderwijsinnovaties. Zo hebben we:

 • het afstandsonderwijs omarmd
 • het hybride onderwijs een vaste plek gegeven
 • een reflectie-app ontwikkeld

Voordelen voor de zorgprofessional

Met het maken van E-learnings hebben we weer een nieuw specialisme om toe te voegen aan ons vakgebied. De interactieve en visuele mogelijkheden van deze manier van digitaal leren zetten ons aan het denken. Wie is de doelgroep voor deze E-learning? Hoe leren zij het liefst? Wanneer is het inzetten van een audiofragment, video of beeld praktisch? Voegen we een toets toe? Sluit de moeilijkheidsgraad goed aan? Hoe ziet het geheel er op z’n aantrekkelijkst uit? Het is een mooie uitdaging waar we met veel plezier onze tanden in zetten.

We zien fijne voordelen:

 • Relevante en afgebakende onderwerpen
 • Comfortabel: je volgt de e-learning in je eigen omgeving
 • Je leert op een interactieve en visuele manier
 • Je maakt de e-learning wanneer het jou uitkomt
 • Actuele lesstof (we hebben zelf de experts in huis en kunnen de inhoud vlot aanpassen)
 • In korte tijd af te ronden (30 minuten tot 1 uur)
 • Je kunt een E-learning op maat volgen zonder overbodige informatie
 • De zorggerelateerde E-learnings leveren accreditatiepunten op (SKJ en V&V)

Soorten E-learnings en maatwerk

Per E-learning bepalen we wat de leerdoelen zijn en of we een toets toevoegen. De inhoud kan zich beperken tot basiskennis. Als een cursist zich verder wil verdiepen, dan is een training heel geschikt als vervolg. Maar een e-learning kan ook een aanvulling zijn op een bestaande training.

Opleidingen en trainingen in de toekomst

De komende jaren staan we voor uitdagingen als het gaat om duurzame inzetbaarheid en wendbaar vakmanschap. Ontwikkelingen die vragen om een innovatieve aanpak. We zien de E-learnings als een verrijking en zijn enthousiast over de mogelijkheden. Meer weten? Neem contact op!