Vacature stagiair Creative Business HvA

20 december 2022

Heb jij zin om visuals te bedenken en maken voor e-learnings? Vind je het leuk om mee te denken over social media content?

Trainingen, opleidingen en cursussen

ZWOpleidingen verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen voor de zorgsector. Voor een bredere groep geven we verschillende communicatietrainingen. ZWCoaching is onderdeel van ZWOpleidingen en richt zich op individuele of groepscoaching.

Visuals bij e-learnings bedenken en maken

Ons team bestaat onder andere uit trainers en docenten; we hebben alle kennis zelf in huis. Dit komt goed van pas bij het maken van E-learnings. Heb jij zin om visuals te bedenken en visuals te maken bij deze content? (Adobe creative pro)

Social media content

Vind je het daarnaast leuk om mee te denken over social media content? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We zijn actief op LinkedIn, Facebook en Instagram en zijn benieuwd naar jouw input!

Eerdere stages

We verwelkomen regelmatig stagiairs, zowel van het Mediacollege als van de HvA. Lees bijvoorbeeld over de ervaringen van Jolijn.

Neem contact op!

We hebben een fijn team en een prettige werksfeer op ons kantoor in Hoorn. Je mag deels thuiswerken (als je dit prettig vindt) en je krijgt een stagevergoeding.

Kies zelf in welke stone je stage valt, vanaf februari 2023 ben je van harte welkom!

Geïnteresseerd? Stuur een berichtje!