ZWExpertise

Kennis en kunde delen om werkgeluk en kwaliteiten te verhogen.

Open gesprek:
Speelt er een niet alledaags vraagstuk? Heb je behoefte aan een sparringspartner? Ben je op zoek naar een aanvullende inhoudelijke bijdrage? Kies dan voor een open gesprek. Wij luisteren en stellen de juiste vragen om inzicht te krijgen. Samen komen we tot een passende invulling waar jij mee verder kunt. Wat kun je verwachten?

  • Meedenken
  • Een onafhankelijke blik
  • Vragen stellen
  • Pijnpunten boven tafel

Na het open gesprek zijn de uitkomsten uit het gesprek je leidraad. Je bent geïnspireerd om zelf inhoudelijk verder te kunnen. Wil je hier hulp bij? Dan kies je voor een goed gesprek.

Goed gesprek
Heb je behoefte aan een degelijke analyse van iemand die ervaring heeft met jouw vraagstuk? Is er meer nodig dan alleen die frisse blik van buitenaf? Wil je een advies op maat? In een goed gesprek zorgt analyseert onze expert jouw situatie of vraagstuk. Je gaat zelf aan de slag met het praktische en haalbare advies. Ontbreekt het je aan menskracht om de adviezen te realiseren? Kies voor een constructief gesprek en onze expert helpt je binnen jouw organisatie.

Constructief gesprek
Wil je aan de slag maar ontbreekt het aan menskracht? Geef dan de ZWExpert de sleutelrol op tactisch en strategisch niveau om:

  • Beleid op te stellen
  • Een cultuuromslag te realiseren
  • Methodieken te implementeren et cetera

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact opnemen

Totaaloplossingen bij organisatievraagstukken

Delen is vermenigvuldigen; profiteer van onze kennis en kunde.

Wij bieden een totaaloplossing vanuit strategie naar tactisch en operationeel niveau. Of we haken modulair aan op datgene wat er nodig is.
Korte effectieve slagen met gewenste resultaten, ondersteuning waar nodig. Of het nu gaat om een eendaagse training, projectondersteuning of hulp bij het opstellen van strategische beleidstukken: We zijn betrokken, bevlogen en oplossingsgericht.

We helpen je snel op weg!

Contact