Opleidingen, cursussen en trainingen

Ontwikkel jouw talenten en vergroot je vaardigheden! Bij ZWOpleidingen staan we al sinds 2001 klaar om jou en je team te begeleiden, op te leiden, te coachen en te trainen. Of je nu persoonlijke of professionele groei nastreeft, wij zijn er om je te inspireren. Zowel individueel als voor een groep bieden wij vele opleidingsmogelijkheden.

Neem gerust contact op!

Zoek je een opleiding of training voor een team of groep?

  • Wij leveren maatwerktrainingen die zich richten op specifieke behoeften van organisaties en bedrijven. Zit er meer potentie in jouw team? Krijgen je medewerkers te maken met (verbale) agressie? Wil je de interne communicatie verbeteren? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Zij bespreken graag welke opleiding of training het beste bij jouw situatie past. Heb je maatwerk nodig? Ook dat is mogelijk! We geven klassikale trainingen, online trainingen vanuit onze digitale studio, of een combinatie hiervan. Onze deskundige accountmanagers, Rieneke en Anouk, adviseren je graag. 

Op zoek naar een opleiding of training voor één persoon?

  • Ontdek ons gevarieerde aanbod van coachend communiceren tot agressiebeheersing, van blaasspoelen tot zuurstof toedienen. Onze trainers zijn ervaren docenten en begeleiden je bij iedere stap. Inschrijven is eenvoudig – je toekomst begint hier!

Wil je een BBL of BOL traject doen?

  • Ben je enthousiast om te starten met een Beroeps Begeleidende Leerweg of Beroeps Opleidende Leerweg? Wij staan voor je klaar met toegewijde opleidingsfunctionarissen die je begeleiden bij dit spannende traject. Onze opleiders met veel ervaring in de zorg begrijpen jou en zullen je met plezier de weg wijzen. Tijdens je gehele opleiding blijven ze nauw in contact met jou, je werkplek en je studie. Samen op weg naar kennis en vaardigheden. 
    Hier lees je er meer over.

Zoek je een coach?

  • Wij hebben altijd een coach die bij jou past. Onze NOBCO geregistreerde coaches hebben allemaal hun eigen specialiteit. Of je nu een wandelcoach, loopbaancoach, communicatiecoach voor een heel team of een mindfulnessbegeleider MBSR training voor één persoon zoekt, wij hebben de perfecte match voor jou. Je kunt bij ons terecht met elke coachvraag. Lees meer op onze speciale site: zwcoaching.

Bent je geïnteresseerd? Heb je vragen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact
met ons op om te ontdekken hoe ZWOpleidingen jou verder kan helpen naar persoonlijke en professionele groei!